برگزاری ششمین جشنواره مقام استاد

یکشنبه - ۱۷ / اردیبهشت / ۱۳۹۶شناسهٔ خبر: OTM
برگزاری ششمین جشنواره مقام استاد

ششمین جشنواره مقام استاد با ویژه برنامه گرامیداشت مقام شامخ استاد مطهری(ره) و آیین تجلیل از اعضای هیات علمی و اساتید مؤسسه آموزش عالی ادیب مازندران شامگاه روزچهارشنبه 13/2/1396 در باشگاه فرهنگیان ساری برگزار شد.

در این نشست، دکتر دوستعلی مژده، سرپرست مؤسسه ضمن ایراد خیر مقدم و تبریک اعیاد شعبانیه، به جایگاه رفیع علم و دانش و ارج و شأن مقام استاد اشاره کرد و در بخشی از بیانات خود افزود:

مؤسسه ادیب مازندران به لطف الهی و با کوشش تمامی دست اندرکاران علمی و اجرایی، از جایگاه قابل توجهی برخوردار استو در شمار مؤسساتی است که در حوزه پژوهش نیز برنامه محور عمل می کند.

در ادامه، گروه موسیقی ایرانی اجرای برنامه نموده و نماهنگ ویژه این نشست، پخش شد. سرکار خانم نعمت زاده، از اساتید روانشناسی و مشاور دانشجویان موسسه، به عنوان بیان کننده دیدگاه اساتید ، در بیان کوتاهی به نقش بسزای مشاوره در جهت دهی فکری و فرهنگی دانشجویان اشاره کرده و به ذکر مصادیق عینی برخی موارد پرداخت.

دکتر علی کریمی؛ عضو هیأت مؤسس مؤسسه نیز به عنوان سخنران ویژه در سخنان کوتاهی لزوم توجه حداکثری به مقوله انتخابات را گوشزد نموده و کلیه دانشگاهیان استان را به مشارکت فعال در عرصه تعیین سرنوشت کشور دعوت کرد.

سپس، هم اندیشی اساتید برای ایراد نقطه نظرات در پیشبرد امور مؤسسه انجام پذیرفت و در پایان از آقای دکتر زمانیان و خانم دکتر شهری به عنوان اعضای برتر هیأت علمی و نیز آقایان دکتر معصومی و علیزاده به عنوان اساتید برتر مدعو تقدیر شد.

این نشست با صرف پذیرایی شام پایان یافت.

جهت دیدن عکسهای مراسم اینجا کلیک کنید